Nie będziemy stosować żadnych listów do Prezydenta Federacji Rosyjskiej aby zabłysnąć, przymilić się i cokolwiek ugrać. Nie będziemy lansować się w taki lub inny sposób, wykorzystując zaistniałą sytuację na arenie politycznej. Tym bardziej, nie będziemy pouczać, ani niczego sugerować Rosji, bo jest to niedopuszczalne.

• Nie będziemy w ukierunkowanej grze politycznej, wykorzystywać w celach propagandowych żadnych decyzji Kremla. W Rosji nic, nie dzieje się przypadkowo i wszystkie decyzje zarówno wewnętrzne jak i formalno – międzynarodowe, są przemyślane oraz w sposób racjonalny przedstawiane. Tak,  jak to miało miejsce ostatnio w wykonaniu Prezydenta Putina.

• Oskarżanie Federacji Rosyjskiej o kłamstwa, wyrażane w sztucznej nagonce polskich tzw. elit, jest zdefiniowanym bluźnierstwem, co ganimy z całą stanowczością.

• Nikogo nie będziemy zwodzić, majstersztykiem publicystycznym a nasze stanowisko określimy w sposób prosty ale wymowny:

Organizacja Braterstwa Polsko – Rosyjskiego stoi na straży Prawdy, Przyjaźni i Pokoju. Biorąc pod uwagę całokształt wypowiedzi Pana Putina, która jest konsekwencją przeżartej rusofobią, polskiej antyrosyjskiej propagandy, przychylamy się oraz w pełni popieramy stanowisko Federacji Rosyjskiej.

Braterstwo Polsko – Rosyjskie

Hits: 224

Podziel się ze znajomymi kontentem tej strony!